Degustace

30. - 31. ŘÍJNA 2020

sap%25C3%25ADk2_edited_edited.jpg

pavel sapík

opet na statku

ˇ

MENU

Tartar z mléčného telecího

plněný kozím sýrem s divokými kapary, sušenými sicilskými tomaty, sépiovým kaviárem

a skleněným vaječným žloutkem

 

&

 

Terina z kachních jater Foie Gras

s karamelovým curd, kávovou oplatkou a hruškovým želé

 

&

 

Bisque z říčních ráčků s křupavou oplatkou

 

&

 

Na másle pečený mořský vlk

podávaný s mátovou čočkou a mrkvovém pyré,

přelitý sosem z jeruzalémských artyčoků

 

&

 

Variace z křepelky

 na batátovém pyré s jedlými kaštany, keňskými fazolkami a jeřabinami, přelitá lanýžovým sosem

 

&

 

Tvarohová tartaletka

s jablečnými perličkami, medovými ořechy, skořicovou šlehačkou a jogurtovou zmrzlinou

 

&

 

Čokoládová pralinka

se slaným karamelem a mučenková makronka

Cena za osobu 2300,- Kč

Rezervace míst nutná!

Více informací na +420 601 365 744

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas společnosti Statek Blatiny, s.r.o. k zpracování Vašich osobních údajů za účelem reakce na Váš dotaz. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.